Zwanger & BSR

Vorige week kwam er een zwangere vrouw in de praktijk. Zij herinnerde mij er weer aan wat voor gevoelens er allemaal bij een zwangerschap komen kijken. Aan de ene kant ben je vaak heel gelukkig omdat een gekoesterde wens in vervulling gaat. Maar aan de andere kant kan het ook een behoorlijk pittig tijd zijn, met fysieke pijn en je emoties niet lekker in balans.

Als je dit werk dagelijks doet, vergeet je soms stil te staan bij veranderingen die mensen doormaken. Het wordt gewoon normaal. Maar toen ik haar voor de tweede keer zag, meer ontspannen, minder pijn en blijer. Toen kwam de verwondering weer, hoe doeltreffend BSR kan zijn en hoe nauw de verbinding is tussen lichaam en geest.

Lekker in vel je zitten, pijnvrij en ontspanning zijn een groot goed tijdens je zwangerschap. Een kindje verwachten is iets magisch, ik gun iedere vrouw dat ook te mogen ervaren.

Tijdens je zwangerschap kun je bij ons terecht voor pijn- en spanningsklachten in je gehele lijf, bekkeninstabiliteit, emotioneel niet lekker in balans zijn, etc. Twijfel je of BSR iets voor jou is, neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen je graag.