Vrouw (57) – Nekpijn

Jeetje, wat ben ik raar moe en wat doen al mijn gewrichten pijn. Dit alles na een behandeling van Vera de Bever, Body Stress Release practitioner. Maar dit is heel goed volgens haar. Mijn lichaam reageert heftig dus er is ook veel op te ruimen. Mijn hele leven heb ik al periodes dat mijn nek en boven rug heel pijnlijk en stijf zijn. Hoofdpijn is dan een logisch gevolg. Hoe kom ik hier toch iedere keer aan?  Het enige wat dan voor mij  telt is hoe kom ik er weer zo snel mogelijk vanaf.

Oefeningen, warme kruiken je doet er alles aan om de pijn te verzachten. Maar helaas ben je toch iedere keer weer weken behept met deze klachten. Daarom voelde ik me aangesproken door het stukje in de Bossche Omroep van Vera. Nog nooit had ik van Body Stress Release gehoord maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Toen maar snel tot actie overgegaan en  een afspraak gemaakt.

De  behandeling is heel bijzonder. Je gaat met kleren aan op een verticaal bed staan. Daarna wordt het bed horizontaal gezet. Dan begint de behandeling. Door het aanraken van bepaalde punten in je lichaam wordt je lijf aangezet om stress op te ruimen. Alles voelt heel mild en het is niet vervelend. Dit gebeurt aan de achterkant en vervolgens aan de voorkant van je lichaam. De reactie die je voelt is per behandeling verschillend. De ene keer ben je heel moe, de andere keer heb je last van je gewrichten. Het is even doorbijten maar het resultaat is verbluffend. De spanning uit mijn nek en boven rug zijn praktisch weg .

Nog  1 behandeling  en ik kan weer zonder pijn verder met mijn leven. Heerlijk!