BSR Den Bosch

Binnen BSR Den Bosch hebben wij onze krachten gebundeld om onze cliënten hoogwaardige behandelingen en optimale service te kunnen bieden. Vanuit onze expertises zijn wij complementair en vullen we elkaar aan. Hierdoor kunnen we iedereen snel en adequaat helpen, ook in urgente situaties. Wij stellen ons graag wat uitgebreider aan je voor. Lees hier meer over ons.

Luister naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Onze filosofie

Mensen vinden hun weg naar Body Stress Release, omdat zij van hun klachten af willen en zich weer lekkerder in hun vel willen voelen. Dit is dan ook onze eerste en belangrijkste focus. Daarbij kijken wij ook naar het ontstaan van de klachten en hoe deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Belangrijk is dat alles op een respectvolle manier en in een vertrouwde omgeving plaatsvindt. Wij nemen voor iedereen ruim de tijd en kijken niet enkel naar de klacht maar naar de mens en het lichaam als geheel.

Wij zijn gediplomeerde practitioners (beoefenaars) en beschikken beiden over het diploma medische basiskennis (volgens Plato Normen) als aanvulling. Wij zijn geen genezers of helers. Onze releases zijn geen alternatief voor de reguliere geneeskunde, maar vormen hier een aanvulling op. Onze verantwoordelijkheid ligt bij het deskundig toepassen van de BSR-techniek en in het begeleiden van de cliënt tijdens het BSR-proces. Doormiddel van regelmatige bijscholing houden wij onze kennis en techniek up-to-date.

Goed voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is.

Onze praktijk

Onze praktijk is gehuisvest inRosmalen, in een gebouw met een fijne en informele sfeer waar een verscheidenheid aan ondernemingen is gevestigd. Het pand is rustig en centraal gelegen en biedt gratis parkeergelegenheid rondom. Wij ontvangen je er graag voor een kennismaking, intake en/of behandeling.

Rust, ruimte en licht vormen voor ons het uitgangspunt voor het optimaal kunnen aanbieden van deskundige Body Stress Releases aan onze klanten.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.