Neuro Emotionele Integratie

Wat is neuro emotionele integratie?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een snelle doelgerichte methode waarmee je blokkades en belemmerende overtuigingen loslaat.

Fysieke klachten worden (bijna) altijd veroorzaakt door onbewuste emotionele blokkades. Iedereen heeft deze blokkades en ze gaan vaak terug naar je (vroege) kindertijd. Maar ook op latere leeftijd kun je blokkades en destructieve patronen ontwikkelen.

Een blokkade zorgt ervoor dat je minder goed gaat functioneren, omdat je onbewust in bepaald gedrag vervalt of constant hetzelfde vast blijft lopen.  Zo ontstaat chronische overbelasting en creëer je onbewust een emotionele of fysieke klacht.

Dat is nou net het tegenovergestelde van wat je graag wil; weer lekker en ontspannen in lijf je zitten. Maar op toch lukt dat telkens niet.

Met NEI gaan we samen op zoek naar de disbalans tussen je onderbewustzijn en bewustzijn. We sporen de blokkades, overtuigingen en saboteurs op. Zodat je deze kan loslaten en integreren. Hierdoor stap je uit je belemmerende patronen en verdwijnt je klacht.

Wat kan NEI voor je betekenen?

Wat kun je nu precies met NEI aanpakken?

Eigenlijk alles.

Je kan overal naar kijken. Naar elke klacht, pijn, emotie, ziekte of belemmerend gevoel.

NEI werkt vanuit het principe oorzaak – gevolg. Een klacht heeft dus altijd een onderliggende oorzaak. Daar gaan we naar op zoek. Want als je de oorzaak van een probleem niet weghaalt, dan blijft het terugkomen.

Het opsporen van blokkades doe ik met een biotensor. Dit gaat snel en is heel concreet. Een NEI sessie is geen praatsessie, maar puur gericht op blokkades opsporen, integreren en loslaten.

Ik werk dagelijks met onderstaande klachten:

Fysiek:

zoals hoofdpijn, migraine, allergieën, intoleranties, spanning, lusteloosheid, burn-out, chronische klachten en een verscheidenheid aan ziektes.

Ongewenst gevoel:

zoals onzekerheid, angst, depressie, verdriet, eenzaamheid. Dit kan weer leiden tot fobieën, stress, slaapproblemen, concentratie- en leerproblemen.

Ongewenst gedrag:

je wilt het één, maar doet het ander. Dit is een terugkerend probleem. Je acties zijn niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wil doen.