Man (59) – Rug & Spanningsklachten

Mijn situatie, voordat ik de eerste sessies bij jou gevolgd heb, was zodanig dat ik vanuit mijn rug problemen  2 tot 3 keer per week geconfronteerd werd

met forse pijn in de onderrug met sterke uitstraling naar mijn linker been ( verkrampt en pijnlijk ). Uiterst vervelend en hinderde mij sterk in mijn totale functioneren ( ook psychisch ). Daarnaast overheerste de laatste jaren een  sterk gespannen & gestresst gevoel, oa. door verantwoordelijkheden die de huidige samenleving aan je stelt of die je als dusdanig ervaart.

Ik heb besloten indertijd contact op te nemen   ( op aangeven van mijn voruw  die via Internet op de BSR mogenlijkheden  was gestuit) omdat ik  er zelf van overtuigd was dat Stress een belangrijke oorzaak  van alle klachten was en  BSR een passende  behandeling voor mij leek. Ik heb voor jou gekozen,  door je  persoonlijk presentatie op internet .

Ik vind het fijn om om de sessies bij jou te volgen,  allereerst door je persoonlijkheid. De aandacht en begrip die jij mij geeft, waarbij het psychische effect zeker van belang is.

Daarnaast het positief effect die dit op mijn totale levensbevinding heeft;  fysiek gezien zijn de rugklachten zodanig verminderd dat bij de af en toe toch weer opspelende rugpijnen, dit na 1 of 2 dagen weer terug op het stabiele nvieau is en zeker leefbaar is.

Tevens is het “Stress”gevoel duidelijk afgenomen en beter  hanteerbaar geworden  hetgeen ook meetbaar is  met betrekking tot de  werking van de darmen en daarmee samenhangende klachten. Deze zijn  nagenoeg verdwenen.

Met vol vertrouwen naar de toekomst!