Gerlan (48) – Pijn en verkramping

Ik heb meer dan 6 maanden last gehad van buikpijn, wat mijn dagelijkse werkzaamheden behoorlijk hinderde. Hiervoor ben ik uitgebreid in het ziekenhuis onderzocht, waarbij alle testen en uitslagen goed waren en men de achterliggende oorzaak niet heeft kunnen vinden. Ik had wel last van spierspanning in mijn lichaam en vermoedde dat dit weleens de oorzaak van mijn buikpijn kon zijn.

Na te Googlen voor een oplossing hiervoor kwam ik op Body Stress Release uit en ben ik in contact gekomen met Thijs Olink van Body Stress Release Den Bosch. Thijs heeft mij een aantal Body Stress Release behandelingen gegeven. Na elke behandeling had ik gedurende 1,5 dag een vermoeid en vreemd tintelend gevoel in mijn lichaam, waarbij mijn buikpijn daarna wel telkens verder afnam.

Na 6 behandelingen was ik volledig van mijn buikpijn af. Daarnaast voel ik mij nu ook veel meer ontspannen en heb ik veel meer energie gekregen.