Man (37) – Spanningsklachten

Voornaamste reden dat ik bij je terecht ben gekomen, afgezien van mijn nieuwsgierigheid naar dit soort methodes, was dat ik in die periode niet helemaal lekker in mijn vel zat en al langer wat vage klachten had.

Toen ik dus hoorde van BSR, dacht ik, proberen. Hetgeen overigens goed is bevallen. Allereerst merkte ik al vrij snel dat er veel meer spanning in mijn lichaam zat dan waar ik me bewust van was. Oftewel, de behandeling zorgt mede voor bewustzijn ten aanzien van je lichaam en wat je lichaam aangeeft. Met als resultaat dat ik nu sneller aanvoel wat mijn lichaam doet en aangeeft en daar dus ook beter en sneller rekening mee kan houden/op anticiperen.

Daarnaast voelt het na een behandeling gewoon lekker (loom en moe) en helpt het dus op een vrij snelle manier mijn lichaam in een ontspannen status te krijgen. Tenminste, zo ervaar ik het.  Tot slot is de aanpak altijd prettig, rustig en met goede uitleg vooraf.