Matthias (31) – Rugklachten-Burnout

BSR heeft mij op verschillende manieren van mijn (pijn)klachten afgeholpen en een grote bijdrage gehad aan mijn herstel na een burnout.

Ik had al jaren last van mijn onderrug. Na me een keer goed vertild te hebben, bleef de pijn met grote regelmaat terugkomen. Verschillende andere therapieën, oefeningen en constant bewuster met mijn rug omgaan hebben wat verlichting gebracht, maar nooit voor lang.

Na een aantal behandelingen begon ik verschil te merken in mijn onderrug. Ik heb mijzelf daarna met regelmaat laten behandelen en heb nu al ruim een half jaar geen last meer van mij onderrug. De pijn is weg, het voelt sterker en ik voel me weer zekerder in hetgeen ik fysiek aan kan.

BSR helpt mij nog steeds om opgebouwde spanning in mijn nek en schouders los te laten. Als ik stress heb, zijn dat de plaatsen in mijn lichaam waar ik echt last van krijg.  Zeker afgelopen periode, na een burnout, heb ik veel verlichting doormiddel van BSR ondervonden. Het maakt mijn lichaam soepeler en energieker. Het heeft dan ook een grote bijdrage gehad aan mijn herstel.