Lisa (29) – Hoofdpijn en slecht slapen

‘Altijd maar die hoofdpijnen en dat slechte slapen, niks werkte meer om dit te verbeteren of te verminderen. Door het gebrek aan slaap werd ik er overdag ook niet bepaald gezelliger van. Op het slechtste moment sliep ik 4 uurtjes per nacht, had ik constant hoofdpijn en een soort uitstralingspijn naar mijn rechterarm. Een vriendin vertelde mij over haar ervaring met BSR. Ik dacht niet geschoten is altijd mis en zo had ik mijn eerste afspraak bij BSR Den Bosch. 

Al snel werd duidelijk dat ik een aantal knelpunten in mijn nek en schouders had die waarschijnlijk de boosdoener was van deze klachten. Na een aantal behandelingen merkte ik zo’n enorm verschil. Het was een verademing om niet meer heel de dag hoofdpijn te hebben, waardoor ik ook beter ging slapen en de overige klachten vanzelf verdwenen. 

Tijdens de tweede lockdown kon ik helaas niet naar BSR al snel kwamen mijn hoofdpijnen en het slechte slapen weer terug. Zodra het weer kon heb ik direct een afspraak gemaakt. Binnen twee behandelingen voelde ik mij weer veel beter. Dankzij BSR ben ik meer bewust van mijn lijf, voel ik mij rustiger en ben ik een energieker en gezelliger mens!’