Onze cliënten vertellen

Onderstaand op deze pagina en via onze blogposts laten we steeds een aantal cliënten aan het woord. Zij vertellen over hun ervaring met Body Stress Release, hoe zij er toe kwamen om met deze behandelwijze te starten en hoe het ze tijdens en vooral ook na de behandelingen verging.

Kim (46jr)

Rusteloze benen

Wat ben ik blij dat ik een paar maanden geleden BSR heb ontdekt! Eindelijk kan ik weer normaal slapen zonder uitgeput wakker te worden. Jarenlang had ik last van RLS, oftewel rusteloze benen. En dan met name s’nachts. Een uur nadat ik in ben lag begon het en dat hield de hele nacht aan. Hierdoor sliep ik natuurlijk zeer slecht en uit nood heb ik daarom vaak slaappillen moeten nemen, dat was het enige wat hielp.

Ik had al vanalles geprobeerd, homeopathie, acupunctuur, magnesium, energetische therapieën, etc, maar niets hielp. Toen ik op internet iets las over BSR en ook een hoopgevend verhaal las van een vrouw met dezelfde klachten, heb ik een afspraak gemaakt met Thijs. Na de eerste 3 behandelingen was alles verergerd en wist ik niet waar ik het zoeken moest. Thijs heeft me toen een extra behandeling gegeven en gaf aan dat dit heel normaal was. En inderdaad, na de extra behandeling werd het rustiger en de maanden die daarop volgden werd het nog rustiger. Heel af en toe steekt het nog even de kop op maar trekt het ook net zo snel weer weg. Ik kan nu dus wel zeggen dat ik er echt vanaf ben! Ik ben heel erg blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt voor BSR!

Na 3 releases kwam de omslag

Yordi (38jr)

Rugklachten

Al een aantal jaren had ik last van mijn onderrug. Soms kwam dat door lichamelijke overbelasting, maar in de loop van de tijd merkte ik dat het ook een plek was waar mentale stress tot uiting kwam. Was ik druk op mijn werk, dan kon ik in het weekend vaak niet voor- of achteruit.

Het lukte steeds minder goed om de rust en ontspanning in mijn lichaam te vinden. Toen ik van een vriend hoorde wat BSR voor hem had gedaan, besloot ik het ook te proberen.

In het begin van de behandelingen merkte ik pas hoe vast mijn rug eigenlijk zat en hoe gestrest mijn lichaam helemaal was. Gaandeweg het traject kon ik me echter steeds beter ontspannen en ook tussen de behandelingen door zelf eerder anticiperen op spanningen in mijn lichaam.

Voor mij is BSR inmiddels een hele prettige en effectieve methode om bewust te worden van wat mijn lichaam voor signalen geeft en daar op een goede manier op te reageren. Daarom vind ik het erg prettig om periodiek voor een soort apk-keuring af en toe een behandeling te hebben. Ik kom er altijd relaxed van thuis.

Een soort periodieke APK keuring

Stefan (31jr)

Tintelingen en oorsuizen

Jarenlang heb ik vage klachten gehad zoals oorpijn, kiespijn, tintelingen en oorsuizen. Daarnaast had ik regelmatig een gejaagd en gespannen gevoel in mijn lichaam. Sommige klachten verdwenen na een aantal maanden en kwamen op een later moment weer terug, andere klachten bleven continu aanwezig. Verschillende huisartsbezoeken en onderzoeken bewezen dat er geen duidelijke oorzaak voor de klachten aan te wijzen is. Daarom werd het al snel op stress gegooid. Ik heb verschillende dingen geprobeerd om van de klachten af te komen maar alle zonder resultaat. Toen ik over BSR las kreeg ik het gevoel dat ik dit eens moest gaan proberen.

Wat ben ik blij dat ik die stap gezet heb! Na een duidelijke intake, waarin je al mijn klachten noteerde, bleek dat er inderdaad veel spanning in mijn lijf zat. Dit werd gedurende de weken waarin ik bij jou onder behandeling was langzaam aan minder. Een aantal van de vage klachten waar ik lange tijd last van heb gehad bleken te verdwijnen. De spanningen verdwenen en ik kreeg weer meer energie. Mijn gevoel is dan ook dat door BSR mijn klachten zijn afgenomen, een erg mooi resultaat!

Naast het succes van de behandeling heb je me ook geholpen bij het ontdekken van wie ik ben en wat ik belangrijk vind en heb je me inzicht gegeven in mogelijke invloeden die voor spanningen zorgen. Dat heeft bij mij voor veel bewustzijn gezorgd, waar ik nu mee aan de slag kan. Dat heeft misschien wat minder met BSR zelf te maken maar gaf voor mij wel een extra gevoel van toegevoegde waarde die jij me kon bieden. Daar wil ik je dan ook hartelijk voor bedanken!

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet!