Eric (49jr) – Nekhernia en een lage rug hernia

Altijd maar last van mijn rug, totdat het op een gegeven moment niet meer ging, een hernia!
Hoe kom ik hier vanaf was de vraag aan mijn huisarts, ze vertelde van Body Stress Release en dat ik daar maar eens langs moest gaan. Ik heb een afspraak gemaakt en kwam bij Vera terecht. Die heeft me toen behandeld en direct naar 4/5 behandelingen werden die rugklachten meteen minder en verdwenen uiteindelijk, zonder te opereren!

4 jaar later bleek ik in een keer een nek hernia te hebben, dus weer gebeld met Thijs en ook daar weer het zelfde verhaal. Na 4/5 keer intens te zijn behandeld verdwenen de klachten als sneeuw voor de zon. Ik ben zeer te spreken over Body Stress Release en ik adviseer het iedereen met deze klachten.Thijs en Vera jullie zijn top practitioners!

 

Note van Body Stress Release Den Bosch: Eric komt om de 6 tot 8 weken preventief terug om reeds opgebouwde blokkeringen/spanning weg te laten halen. Hij heeft nooit meer last van zijn onderrug gehad. Ook met zijn nek gaat het nu goed.