Body Stress Release Den Bosch

Body Stress Release Praktijk Den Bosch

Binnen BSR Den Bosch hebben wij onze krachten gebundeld om onze klanten hoogwaardige behandelingen en optimale service te kunnen bieden. Vanuit onze expertises zijn wij complementair en vullen we elkaar aan. Hierdoor kunnen we iedereen snel en adequaat helpen, ook in urgente situaties. Wij stellen ons graag wat uitgebreider aan je voor. Lees hier meer over ons.

Wat is Body Stress

Stress speelt een grote rol in ons leven. Dat is ook nodig, stress zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontwikkeling, het houdt ons alert en actief. Helaas is het niet altijd positief. Teveel stress en spanning vormen namelijk een overbelasting voor uw lichaam en dat merkt u! Body stress kun je op 3 verschillende manieren opbouwen, namelijk door:

Lichamelijke stress, Emotionele stress of Chemische stress

Op onze website komen deze drie manieren uitgebreider aan bod en vertellen we je ook wat je er zelf aan kunt doen om het te voorkomen.

Lees hier meer over hoe Body Stress ontstaat

Klachten

Body Stress Release is geschikt voor iedereen, van jong tot oud in elke lichamelijke conditie. BSR kan helpen bij de volgende klachten: Rugklachten, Nek- en/of schouderklachten, Hernia, Spit, Ischias, Whiplash, Hoofdpijn, migraine, duizeligheid, Slaapproblematiek, Artrose, Tintelingen/gevoelloosheid in armen, vingers, benen of tenen, Krampen in armen of benen, Oorsuizen, Onrustige benen, Pijnlijke heupen, billen, knieën, enkels, Pijnlijke armen, handen, vingers, Carpaal tunnel syndroom, RSI, tenniselleboog, Frozen shoulder, Brandend maagzuur, Darmklachten, constipatie, diarree, Blaasproblemen, Menstruatieklachten. Herken jij je klachten? Maak dan nu een afspraak.

Body Stress Release

Het lichaam slaat spanning niet zomaar op. Dit is namelijk goed georganiseerd en gebeurt in bepaalde patronen. Als Body Stress Release practitioner zijn wij opgeleid om deze patronen te herkennen en op te sporen. Door op verschillende plaatsen op het lichaam, hoofdzakelijk langs de wervelkolom in specifieke richtingen zachtjes te drukken, kunnen wij testen waar spanning zit. Als body stress aanwezig is zal deze prikkel een subtiele reflex vanuit het zenuwstelsel teweegbrengen die gedurende enkele seconden waarneembaar is bij de voeten. Het ‘lezen’ van deze  reflex bij de voeten wordt ‘monitor’ genoemd. Op deze manier verstrekt het lichaam zelf de benodigde informatie. Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek, gevolgd door een release. De practitioner stelt vragen om een compleet beeld te krijgen van uw gezondheid. Denk hierbij aan medische geschiedenis, ongelukken, operaties en de huidige staat van uw lichamelijke gezondheid.Een release wordt uitgevoerd op een speciale BSR-bank. U gaat op de voetenplank staan en wordt naar voren gekanteld. Daarna kan de release beginnen. Tijdens de release blijft u volledig gekleed, ook de schoenen blijven aan.

Het consult

De practitioner stelt vragen om een compleet beeld te krijgen van uw gezondheid. Denk hierbij aan medische geschiedenis, ongelukken, operaties en de huidige staat van uw lichamelijke gezondheid.Een release wordt uitgevoerd op een speciale BSR-bank. U gaat op de voetenplank staan en wordt naar voren gekanteld. Daarna kan de release beginnen. Tijdens de release blijft u volledig gekleed, ook de schoenen blijven aan.

Behandeling

We maken 3 afspraken, op dag 1, 4 en 11. Door dit ritme krijgt het lichaam op de juiste tijd impulsen om aan het werk te gaan. De eerste behandeling duurt 45 tot 60 minuten en de vervolgafspraken duren 30 tot 45 minuten. Soms wordt de 3e afspraak in overleg een aantal dagen vervroegd. Na de eerste 3 sessies worden de vervolgafspraken in gezamenlijk overleg ingepland.

Tarieven

Bekijk hier onze tarieven en bij welke vakverenigingen wij aangesloten zijn en welke verzekeraars onze behandelingen vergoeden.

Wil jij je fijn en goed voelen in je lijf en ervaar je lichamelijke klachten, symptomen of ongemakken?
Help je lijf weer herstellen met Body Stress Release (BSR). Geschikt voor iedereen, van jong tot oud in elke lichamelijke conditie.
Kies voor een nieuwe balans, kies voor een vrij lijf en een vrij leven.